Inloggen Mijn account Contact Verlanglijst

Bezorgen

Bezorgkosten

Babooba bezorgt alle aankopen bij je thuis. Voor verzending naar een adres in Nederland worden geen verzendkosten gerekend. Als je een bestelling in België wil laten bezorgen, dan betaal je € 9,95 verzendkosten.

24-uurs levering

Als je de artikelen (van maandag t/m vrijdag) voor 12.00 uur online hebt besteld en betaald*, wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd en in principe de volgende werkdag bezorgd via PostNL.

Indien een artikel niet voorradig is, staat de levertijd vermeld bij het artikel. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald* (vrijdag na 12.00 uur, zaterdag en zondag), worden op maandag verstuurd. Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Bestel- en bezorgwijzen

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij je verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Je kunt zelf aangeven wat je het liefste wilt:

-        Je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.

-        Je laat je bestelling afleveren op een ander adres.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven je pakket ter bezorging mee aan PostNL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra je bestelling verzonden wordt.

Als je niet thuis bent op de afleverdag, zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of je buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen.

Ander afleveradres

Je kan er ook voor kiezen je bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als je de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurt of op je werk wilt laten afleveren.

* Om je bestelling te kunnen verwerken, dient Babooba je betaling eerst ontvangen te hebben. Tussen de afboeking van je rekening en de bijboeking op de rekening van Babooba kan enige werkdagen verschil zitten. Je order wordt in behandeling genomen op het moment dat Babooba je betaling ontvangen heeft.