Inloggen Mijn account Contact Verlanglijst

There are no new products at the moment.

 

 

Babooba home

 

De natuurlijke zachtheid van mama dichtbij

Met de zachtst mogelijke katoensoort maakt en levert het Nederlands merk Babooba luxe en comfortabele wiegdekens en ledikantdekens.

De gebreide dekens zijn van 100% katoen en geschikt voor elke baby, ook die met de gevoelige huid! De zachte dekens zijn anti-allergisch, ademend, vochtabsorberend en warm.

De wiegdekens en ledikantdekens van Babooba hebben een handgemaakt karakter. Ze worden vervaardigd in de Benelux, waardoor de arbeidsomstandigheden uitstekend zijn en er gegarandeerd geen kinderarbeid aan te pas komt.

De wiegdekens en ledikantdekens van Babooba zijn niet alleen van een uitstekende kwaliteit maar ook makkelijk te wassen, kleurvast en krimpvrij. Door het gebruik van mooie en frisse kleuren passen de babydekens van Babooba in elke babykamer en worden ze graag gekocht of cadeau gegeven

Klantenreviews

Mijn review

Mijn review over de Babooba-deken: ik ben erg tevreden ermee. De kwaliteit is echt goed, beter eigenlijk dan ik had verwacht. De tip om de wiegdeken ook te gebruiken als omslagdoek en kleed hielp me over de schreef en ik heb er nog geen spijt van gehad deze mooie deken te kopen.

Ireen

Erg blij

Op de BabyTime beurs in Spijkenissen heb ik de grijsgroene ledikantdeken gekocht. Hij past heel goed in het kamertje ne is na het wassen nog steeds zoals ik hem kocht.

Isis Truijen

Goede kwaliteit

Een mooie deken, goede zware kwaliteit

C. Stadhouders